Afslanken/Figuurcorrectie

Plaatselijke vetophopingen of afslanken/Figuurcorrectie? Ja, vandaag dat is  zeker mogelijk! Vele mannen en vrouwen hebben probleem van plaatselijke vetophopingen die zijn esthetische vorm verstoren.  De overtollige vet ons erg onzeker maken over onze lichaam, en de verlaagd van de  eigenwaarde.  

In het meeste gevallen deze vet is heel moeilijk of helemaal niet mogelijk met de sport en/of een dieet verwijderen of verminderen.  Helaas, maar dat vet krijgen wij “als een cadeau” genetisch van onze voor  en voor, voor… ouders. Nu in de wereldmode zijn mooie, gezonde, slanke figuren en wij zijn iedereen willen zo ook hebben. Zeker het bestaat geen mensen met een ideale figuur, maar wij streven naar het beste voor onze. 

En daarom wil ik u hier aanbevolen drie methodes Cryolipolyse, VelaSchape en Cavitatie.  Met behulp van deze technieken bij Beauty salon Eleganza  kunt u uw figuur verbeteren.  Kom naar ons toe, zonder enige schaam om uw lichaam mooier te maken (afslanken/figuurcorrectie).  Deze behandelingen voor om afslanken/figuurcorrectie zijn speciaal voor jullie ontworpen!

Door een Cavitatie behandeling kunt u veel vet kwijt op bijvoorbeeld heupen of bovenarmen, binnen benen of knieën en etc, zo kan je afslanken/figuurcorrectie doen. VelaSchape – is de beste methode om cellulitis verwijderen/verminderen en/of hangende huid te verstreken. In Beauty salon Eleganza heb ik het VelaSchape apparaat van het nieuwste generatie incl. vacuümmassage, mechanische massage, radiofrequentie, lipolaser.  Cryolipolyse voor om vetcellen doodmaken door bevriezing, heel goed werk bij de buik, bh-regio, boven benen, knieën. 

Behandeling met Cryolipolyse is een methode om zonder operatie vet te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren.

VelaShape – cellulitis behandeling is een niet-invasieve body contouring behandeling voor vermindering van lichaamsomvang en cellulitis.
Meest geschikte gebieden voor Body contouring en anti-cellulitis zijn boven en onder benen, billen, armen, de nek (onder de kin), dijen en flank. Cellulitis verminderd of verdwijnt volledig en vaak er treedt verlies van centimeters op.

Cavitatie behandeling is een behandelingen om op overtollige vet op uw lichaam verminderen door door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken.