16 augustus 2019

Afslanken/Figuurcorrectie

Plaatselijke vetophopingen of afslanken/Figuurcorrectie? Ja, vandaag dat is  zeker mogelijk! Vele mannen en vrouwen hebben probleem van plaatselijke vetophopingen die zijn esthetische vorm verstoren.  De overtollige vet ons erg onzeker maken over onze lichaam, en de verlaagd van de  eigenwaarde.  

In het meeste gevallen deze vet is heel moeilijk of helemaal niet mogelijk met de sport en/of een dieet verwijderen of verminderen.  Helaas, maar dat vet krijgen wij “als een cadeau” genetisch van onze voor  en voor, voor… ouders. Nu in de wereldmode zijn mooie, gezonde, slanke figuren en wij zijn iedereen willen zo ook hebben. Zeker het bestaat geen mensen met een ideale figuur, maar wij streven naar het beste voor onze. 

Nu dat is zeker kan!

En daarom wil ik u hier aanbevolen drie methodes Cryolipolyse, VelaSchape en Cavitatie.  Met de hulp van deze nieuwste en beste technieken bij Beauty salon Eleganza  kunt u uw figuur verbetert door  afslanken/figuurcorrectie.  Kom naar ons toe, zonder enige schaam om uw lichaam mooier te maken (afslanken/figuurcorrectie).  Deze behandelingen voor om afslanken/figuurcorrectie zijn speciaal voor jullie ontworpen!

Door een Cavitatie behandeling kunt u veel vet kwijt op bijvoorbeeld heupen of bovenarmen, binnen benen of knieën en etc, zo kan je afslanken/figuurcorrectie doen. VelaSchape – is de beste methode om cellulitis verwijderen/verminderen en/of hangende huid te verstreken. Wij hebben de VelaSchape apparaat van het nieuwste generatie incl. vacuümmassage, mechanische massage, radiofrequentie, lipolaser.     Cryolipolyse voor om vetcellen doodmaken door bevriezing, heel goed werk bij de buik, bh-regio, boven benen, knieën. 

Dat is echt wat moet u doen, want wij hebben in 95% perfecte resultaten.  Wat betekent dat u vet en/of cellulitis van j de heupen, buik, bovenbenen, dijen, billen, knieën,  bij vrouwen op bh-regio kunt verwijderen.   Zie hieronder meer informatie over deze behandelingen.  Bij het twijfelen over welke behandeling bij u past maak hieronder een afspraak voor intake gesprek.  

 

Cryolipolyse behandeling