Cavitatie behandeling

Het is één van de beste methode om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training kan niet weg te krijgen is. Door middel van geluidsgolven van 40 kHz worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit ultrasound worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd.

Ultrasone Cavitatie behandeling is een methode om overtollig vet en cellulitis te verwijderen/verminderen! Ultrasone Cavitatie behandeling is de manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen.  Dat alles maakt het Cavitatie behandeling tot het betere alternatief voor liposuctie om plaatselijke afslanken. In het slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. Deze Cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief figuurcorrectie methode.

  • Het resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 10 centimeter in omtrek. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de Cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.
  • Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken.
  • Behandelzones: Taille, Buik, Dijen, Billen, Heupen, Benen,Knieën, Armen.
  • Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet moet worden verwijderd. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid.
  • Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om dagelijks gemiddeld 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.
  • De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

Prijzen:

Bij aanschaf van een pakket van 5 behandelingen krijgt u  6e behandeling gratis!!! Deze aanbieding geldig alleen bij vooruitbetaling! 
30 minuten € 55,-       6 behandelingen van 30 minuten voor € 275,-


Cavitatie behandeling is goed voor zones net als beide knieën, beide heupen, beide kanten bh-regio etc.

Na het aanschaffen van een pakket hebben wij een wettelijke bedenktijd, maar wordt de alle gemaakte behandelingen met volledige prijs verrekent, na 14 dagen is geld retour niet meer mogelijk.

Alle behandelingen zijn geschikt zowel vrouwen als mannen.

LET OP!!! Afspraak voor Cavitatie behandelingen annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.