VelaSchape – cellulitis behandeling

Wat is VelaSchape? VelaShape – cellulitis behandeling is een niet-invasieve body contouring behandeling voor vermindering van lichaamsomvang en cellulitis.
Meest geschikte gebieden voor Body contouring en anti-cellulitis zijn boven en onder benen, billen, armen, de nek (onder de kin), dijen en flank. Cellulitis verminderd of verdwijnt volledig en vaak er treedt verlies van centimeters op.

Resultaat

Een kuur met VelaShape – cellulitis behandeling bestaat meestal uit zes behandelingen. Een cellulitis behandeling duurt minimaal 15 minuten en vindt 1 of 2 keer per week plaats. Vaak zijn de eerste resultaten na drie behandelingen al goed te zien. Na 6 VelaSchape – cellulitis behandeling behandelingen is er een duidelijke, zichtbare afname van de cellulitis en een meetbare afname de lichaamsomtrek*. Daarbij treedt er een verbetering in contouren en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

* disclaimer: de resultaten kunnen verschillen per persoon.

VelaSchape, Cellulitis-behandeling

Werking

De VelaSchape – cellulitis behandeling heeft drievoudige aanpak van is uniek en zorgt voor een zichtbare vermindering van cellulitis en meetbare afname van de lichaamsomtrek. De huid wordt daarbij behandeld met een combinatie van infrarood licht, bipolaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze drie componenten zorgt voor een effectief resultaat.

Infrarood licht:
-zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte.

Bipolaire radiofrequentie (RF):
– zorgt voor strakkere huid, verhoogt de zuurstofopname en activeert de vetafbraak tot een diepte van 15 mm.

Mechanische en vacuüm massage:
– zorgt voor een verbeterde lymfedrainage en brengt de afvoer van vet en afvalstoffen op gang, het vacuüm mobiliseert het weefsel.

Bijwerkingen
De Velashape – cellulitis behandeling is een intensieve behandeling, maar het is zeker niet pijnlijk. Huid kan wel wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Na de behandeling kunt u alles doen wat u normaal ook al deed. Wij raden wel aan in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling veel water te drinken.

Wetenschappelijke zekerheid
Velashape is wereldwijd erkend als betrouwbare behandeling voor cellulitis verminderen/verwijderen  en figuurcorrectie.

Disclaimer Let op! Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd. Meeste resultaten zijn te bereiken bij mensen met een BMI van 30 of minder en mensen met een cellulitis classificatie van 1 of 2 (volgens de Nurnberger-Muller schaal).

Prijzen:

Bij aanschaf van een pakket van 5 behandelingen krijgt u  6e behandeling gratis!!! Geldig alleen bij vooruitbetaling!
15 minuten € 55,-        pakket van 6 behandelingen van 15 minuten voor  € 270,-
30 minuten € 90,-       pakket van 6 behandelingen van 30 minuten voor € 450,-
45 minuten € 120,-     pakket van 6 behandelingen van 45 minuten voor € 600,-
60 minuten € 130,-     pakket van 6 behandelingen van 60 minuten voor € 650,-

15 minuten VelaSchape – anti cellulitis behandeling is 1 zone – net als buik of billen of beide heupen of beide boven armen of beide boven benen voor of achter of bh-regio/rug, etc.

Na het aanschaffen van een pakket hebben wij een wettelijke bedenktijd, maar wordt dan de alle gemaakte behandelingen met volledige prijs verrekent, na 14 dagen is geld retour niet meer mogelijk.

Alle behandelingen zijn geschikt zowel vrouwen als mannen.

Bij aankoop van een pakket  voor van 6 behandelingen heeft u 6 maanden tijd om alle uw  behandelingen te doen. Daarna eindigt geldigheid van uw pakket.

LET OP! Afspraak voor VelaSchape behandelingen annuleren of verzetten minimaal 48 uur van te voren.