Definitief ontharen

Ongewenste haar definitief ontharen, verwijderen met Soprano ICE laser methode. Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug!

Veilig en effectief 

Voor de hoge effectiviteit  en minst pijnlijke methode voor definitief ontharen, gebruiken ik in mijn salon een Soprano ICE laser. Het is gemiddeld van 6 tot 8 behandelingen nodig, waardoor de totale behandelkosten relatief laag zijn. Het in meeste gevallen na 1e behandeling al een zichtbaar effect is van definitief ontharen met Soprano ICE laser. Na het eerste behandeling zie u bijna alle ingegroeide haartjes niet meer. De behandeling  van definitief ontharen wordt elke 6 tot 8 weken herhaald. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en uw individuele haargroei. Er wordt gemiddeld genomen een haarreductie bereikt tot ongeveer 90%. Met het techniek van definitief ontharen met Soprano ICE laser ontharing haren kunnen alleen worden behandeld wanneer deze zich in de groeifase bevinden. Tijdens deze fase bevatten de haren genoeg pigment. De mogelijkheden worden met u doorgenomen in een intakegesprek. Hierna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is afhankelijk van uw huid, haargroei en wensen. Ook worden er enkele proefflitsen geplaatst, om het effect en de juiste instellingen te bepalen.

Voor alle huidtype

De revolutionaire Soprano ICE laser is effectief en veilig en kan worden gebruikt voor huidtype I –V en VI voor definitief ontharen . De Soprano ICE laser werkt IN MOTION en daardoor uiterst snel en permanent.

De Soprano ICE laser geeft een fractie van een seconde een puls met een zeer geconcentreerd lichtstraal die geabsorbeerd wordt door het pigment in het haar. Deze energie wordt omgezet in warmte en dringt diep door in het haarzakje, zodat  de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen vervolgens niet meer mogelijk. Met deze manier van ontharen kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard.

Voor iedereen 

Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan worden gebruikt op vrijwel het gehele lichaam, waaronder de rug, borst, buik, billen, bikinilijn, armen, benen, oksels en gezicht.

Een 100% resultaat met definitief ontharen  kan helaas niet gegarandeerd worden. Na de behandeling blijven er namelijk donsharen achter en deze kunnen zich in de loop van de jaren onder invloed van hormonen, medicatie of overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan eventueel weer behandeld worden om een optimaal resultaat te bereiken of te behouden.
De behandeling is niet geheel pijnloos, maar de gevoeligheid verschilt per persoon en is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt.

Waarmee moet u opletten 

Als u kiest met Soprano ICE laser behandelingen doen,  dam mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer harsen,  warenonderzoek epileren of een andere methode gebruiken die kan het haarzakjes beschadigd worden. 

De zonnebank en zonnebad vermijden 2 weken voor en 2 weken na de laserbehandeling. En 48 uur na de behandeling moet u de sauna of andere warmtebron vermijden.

Onze laser apparaat heeft een FDA-keurmerk.

Eerst maken wij een intakegesprek met u waarmee kunnen wij een behandelplan samenstellen.  Het afspraak voor intakegesprek kunt u via e-mail:eleganza.bc@gmail.com of WhatsApp 0614596143 maken.

Prijzen voor laser (definitief) ontharen:per behandelingJaar kuur van maximaal 6 behandelingen.
Bovenlip€ 30,-€ 150,-
Kin€ 40,-€ 200,-
Hele gezicht€ 80,-€ 400,-
Oksels€ 60,-€ 300,-
Onder of boven armen€ 60,-€ 300,-
Hele armen€100,-€ 500,-
Onder of boven benen€ 80,-€ 400,-
Hele benen€ 120,-€ 600,-
Bikinilijn smal€ 60,-€ 300,-
Bikini stringlijn€ 90,-€ 450,-
Brazilian€ 120,-€ 600,-
Hele rug€ 120,-€ 600,-
Schouders€ 60,-€ 300,-
Borst (mannen)€ 60,-€ 300,-
Buik€ 60,-€ 300,-

Als het procedures van een pakket zijn verbruikt krijgt u 30% korting op het extra behandelingen.
Na het aanschaffen van een pakket is geld retour niet meer mogelijk.