Gezichtsbehandelingen Anti-Aging

De beste gezichtsbehandelingen anti-aging en meer.

Elexir of Your treatment

mesotherapie, gezichtsbehandeling
  • Het is een PERFECTE veilige non-operatieve, non-injectable gezichtsbehandeling anti-aging voor om rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes behandelen bij zowel het gezicht, nek, decolleté, handen en andere zones op het lichaam. Wekt als anti-aging, huid verjongende, huidverbeterende behandeling. Na een kuur van Elexir of Your treatment gezichtsbehandeling zonder naalden is meestal geen Botox of fllers meer nodig. Met behulp van van een apparaat van 4 werkingen – electroporatie, ultrasound, Radiofrequentie en Cryo en speciale samengestelde werkstof ampullen met vitamines, hyaluronzuur en etc. verbeteren wij de uitstraling van uw huid.
  • Het is al na paar dagen zichtbare resultaat van het eerste behandeling. U krijgt een jonge en stralende huid op het ECHTE natuurlijke maneer en zonder pijn.
  • Deze gezichtsbehandeling anti-aging stimuleert natuurlijke processen. Met behulp van electroporatie brengen wij de werkstoffen net als, vitamines of hyaluronzuur diep in w huid. De werkstoffen zorgen voor verbetering te brengen in uw huid (diepe hydratatie, verminderen van lijntjes en rimpels, verminderen/verlichten pigmentvlekken, verminderen ontstekingen, acne, onzuiverheden). Ultrasound stimuleert de bloedsomloop, verminderd stress, werkt ontspannen voor uw huid. Ook de Ultrasound zorgt voor een verhoogde productie van elastine. De radiofrequentie (de warmte samen met de ledlicht stimuleert de vorming van collageen.
  • De stapelplan van deze gezichtsbehandeling gezichtsbehandeling: voor het eerst reiniging met een hydro mousse en een scrube. Daarna brengen wij met electroporese (kleine elektrische pulsen) werkstoffen diep in uw huid, vervolgens krijgt u een massage met een Ultrasound handstuk, verder komt de warmte van radiofrequentie. Na radiofrequentie krijgt u een contrasterende koeling met een Cryo handstuk. Sluiten wij deze behandeling af met een dagverzorging product.
  • Behandeling voor gezicht of decolleté duurt vanaf 45 minuten en kost vanaf € 75,50;

All in and more treatment

anti-rimpels behandeling, verjonging
  • Dat is een uitgebreide gezichtsbehandeling anti-aging met totale reiniging en totale verjonging van uw huid en bestaat uit twee fases.
  • De eerste fase is een van onze peelings: een van Zuurstofpeeling of een Microdermabrasie/Krstal-peel (zie hier het meer informatie over peelings: https://own-eleganza.nl/gezichtsbehandelingen-en-peelings/peelings/
  • De tweede fase Elexir of Your treatment gezichtsbehandeling anti-aging. Het is een PERFECTE veilige non-operatieve, non-injectable gezichtsbehandeling anti-aging voor om rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes behandelen bij zowel het gezicht, nek, decolleté, handen en andere zones op uw lichaam. Wekt als anti-aging, huid verjongende, huidverbeterende behandeling. Na een kuur van Elexir of Your treatment gezichtsbehandeling anti-aging zonder naalden is meestal geen Botox of fllers meer nodig. Met behulp van van een apparaat van 4 werkingen: electroporatie, ultrasound, Radiofrequentie en Cryo verbeteren wij de uitstraling van uw huid.
  • De combinatie van bovengenoemde behandelingen maakt ongelofelijke resultaten!!!
  • Deze gezichtshandeling voor gezicht duurt vanaf 60 minuten en kost vanaf € 89,50;