Hieronder kunt u kiezen een bijpassende gezichtsbehandeling

Relaxing face treatment

relaxing face treatment
  • Deze gezichtsbehandeling is een perfecte ontspannende behandeling die geschikt voor alle huidtypen. Het is een gezichtsbehandeling voor om de huid van uw decolleté, nek en gezicht in ontspanning brengen, egaliseren en verfrissen. de hoofdrol van deze behandeling spelt decolleté, schouders, nek en gezichtsmassage. Een massage stimuleert de bloedsomloop, werkt als stressvermindering, ontspanning, vertraagt veroudering, geeft een verzorgende en gezonde gevoel. Dat kunt u alleen bij een schoonheidsspecialist in een schoonheidssalon krijgen.
  • Deze gezichtsbehandeling bestaat uit een milde reiniging met een hydra mousse, last vervolgd door een reiniging met een gezichtscrub of zachte peeling die wordt aangepast aan de huidbehoefte. Daarna na een kruiden kompres kunt u genieten van een heerlijke massage van uw decolleté, nek, schouders, gezicht en hoofd. Deze gezichtsbehandeling neemt ongeveer 40-45 minuten tijd en kost € 44,50

Clear skin basis

gezichtsbehandeling, schoonheidssalon
  • Deze gezichtsbehandeling is geacht voor alle huidtypes en bedoeld voor het reinigen, kalmeren en voeden van uw huid. Deze gezichtsbehandeling is ook goed voor de onrustige, geïrriteerde huid. Het werkt als huidvernieuwing, egaliseren en verfrissing. Het resultaat is een optimaal gezuiverde, stralende en egale huid met verbeterde structuur. Aan het begin krijgt u een milde reiniging met een hydra mousse, vervolgend een reiniging een met een Essentiële Olien Scrub of een Lavander peeling. Na een heerlijke warme kruiden kompres verwijderen wij de mee-eters en reinigen de poriën met een crème-peeling, die is speciaal afgestemd op jouw huid. U krijgt ook een gezicht en decolleté massage wat stimuleert de bloedsomloop en activeert celregeneratie . Daarna een serum en gezichtsmasker aangepast aan u huidbehoefte, en sluiten wij deze gezichtsbehandeling met een dagverzorging product. Het duurt allemaal ongeveer 45-55 minuten en kost € 49,50.

Clear skin plus

  • Het is een gezichtsbehandeling speciaal voor de onrustige, geïrriteerde huid, ook met acne. Deze behandeling is bedoeld voor heel diep reiniging van u huid en het verbeteren van uw huidstructuur , wat zorg ook voor een frisse gevoel en lichte verjonging effect. Dat komt doordat deze gezichtsbehandeling natuurlijke processen van celregeneratie activeert. Net als alle andere gezichtsbehandelingen in het begin voor het eerst uw gezicht gereinigd worden met een hydra mousse, vervolgd met een Micro peeling of een Lavander peeling, dat wordt aangepast aan huidbehoefte. Na een heerlijke warme kruiden kompres wordt de mee-eters verwijderd. Op de volgende stap wordt het diepe, goede reiniging met een Microdermabrasie apparaat (bij deze link kunt u meer informatie over microdermabrasie behandeling lezen: https://own-eleganza.nl/gezichtsbehandelingen-en-peelings/microdermabrasie-behandeling/ . Aan het eind wordt uw huid gekalmeerd met een masker. Met een dagverzorging product sluiten wij deze gezichtsbehandeling af.
  • Deze gezichtsbehandeling duurt ongeveer 50-60 minuten en kost € 62,50