BIO PEEL TREATMENT   

Natuurlijke kruidenpeeling behandeling

Huid verbetering en huid vernieuwing zonder de huid of te verdunnen.

Fijne poriën, verhelderen van sommige hyperpigmentatie, herstel bij (uitgebluste) puistjes, gladder huidoppervlak, gladstrijken van lijntjes,  herstellen van een onrustige huid, intens opfrissen van een doffe, vale huid.

BIO peeling, hoe werkt het:  een kruiden peeling – BIO peel het is een mix van diverse kruiden, zeewier en algen.  Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat hertellen, met een zichtbaar resultaat.  De BIO peeling die gebruiken wij in onze salon bevat GEEN waterstofperoxide! De BIO peeling is sterk ontgiftend. Toxinen worden effectief afgebroken en afgevoerd. 

Deze mix met behulp van een massage op de huid aangebracht worden. Op deze manier de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.  Al na eerste behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Na kruiden mix wordt een masker en verzorging product aangebracht. 

De BIO peel richt met name op de basaalcellenlaag. Hier liggen de stamcellen van de huid. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de BIO Peel worden de stamcellen voorzien van een bom met voedingstoffen.

Na de behandeling kan de huid droog aanvoelen. De mate van droogheid is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Tijdens de fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème of een olie-serum houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere BIO Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.  

  • BIO Peel behandeling kost € 69,50
  • Minikuur van 3 behandelingen € 185,50  (met tussentijd van maximaal 3 weken) 
  • Minikuur van 6 behandelingen € 349,50 (met tussentijd van maximaal 3 weken)

Fruitzuur peeling behandeling

peelings, fruitzuur peeling Een Fruitzuur peeling is een van de beste methode van alle peeling is om voor de bovenste laag van de huid verwerkt.  Deze peeling verwijderd de bovenste dode huidcellen, doordat wordt verbetering van de huid van uw gezicht, decolleté of andere zones.

Bij Beauty salon Eleganza bieden wij twee soorten Fruitzuur peeling:

Anti-aging: is voor fijne lijntjes verminderen/verwijderen, rimpels verminderen, huid verbetering-verjonging en pigmentvlekken, ouderdroomplekken verwijderen. Maakt een zichtbare verbetering al na eerste behandeling, met een korte hertelperiode. De ingredienten van een Fruitzuur peeling zorgen voor een diepe exfoliate van de huid, waardoor huid oneffenheden verminderd. In diepe huidlagen wordt de productie van collageenvezels en elastinevezels geactiveerd. Door de versnellende celdeling zal de huid zich in korte tijd vernieuwen, waardoor pigmentvlekken en oneffenheden verminderen en de huid wordt gladder, egaler, voller, jonger met een gezonde kleur.

Clean/ Acne: deze peeling is speciaal afgestemd voor vette huid met acne en onzuiverheden. Doordat deze peeling de bovenste laag van de huid verwerkt wordt de bovenste huidlaag dunner en de dode cellen niet meer samen plakken. Waardoor talg minder snel achterblijft en een huidverstoppingen geen kans maakt en dan dus minder snel verstoppen en ontsteken.

  • Fruitzuur peeling  behandeling kost  € 54,50
  • Minikuur van 3 behandelingen kost € 149,50   (met tussentijd van maximaal 3 weken)
  • Minikuur van 6 behandelingen kost € 289,50  (met tussen tijd van maximaal  3 weken)

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling is special afgestemd voor een goede, diepe reiniging van de huid van uw gezicht. Maar naast van het huid van de gezicht het kan ook de huid van decolleté, handen, rug en etc. behandeld worden met een microdermabrasie apparaat.
Microdermabrasie peelings behandeling is het voor goed reiniging bij verstopte poriën, bij onzuiverheden, heel goed bij acne .
Microdermabrasie gezichtsbehandeling verwijderd de dode huidcellen, reinigt de huid, maakt de huid gladder.
Microdermabrasie behandeling werkt tegen pigmentstoringen, egaliseert de huidskleur, verminderd donkere kringen en verslappingen. Maakt door de zon beschadigde huid beter.
Microdermabrasie gezichtsbehandeling stimuleert de werking van fibroblasten, bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels , verbeterd de bloedcirculatie.
Microdermabrasie gezichtsbehandeling voorkomt en verwijderd fijne rimpels, voorkomt en verminderd diepe mimische rimpels, werkt als huidverjonging behandeling.
Microdermabrasie behandeling voorkomt cellulites, voorkomt striae.
Bij de microdermabrasie gezichtsbehandeling wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag van dode huidcellen mee, waardoor er een, waardoor een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces met celregeneratie heeft u na een microdermabrasie gezichtsbehandeling kuur een egale, zachte en een stralend en gezonde huid.
Microdermabrasie behandeling wordt het meest gebruikt voor huidverbetering van alle kanten op, van haar eenvoud, effectiviteiten en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen.
Microdermabrasie behandeling kan ook de gevoelige huid behandeld worden.
Microdermabrasie behandeling geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes en kan gebruikt worden voor uiteenlopende huidproblemen in het gezicht, op de decolleté, op de handen en het lichaam. Een donkere of zwarte huid, die bijvoorbeeld niet geschikt voor chemische peeling en laser behandelingen, kan uitstekend met microdermabrasie worden behandeld.
Het microdermabrasie basis behandeling bestaat uit net als bijna alle andere behandelingen: van reiniging van de huid met bijpassende verzorgingsproducten. Hierbij de huid gereinigd worden met een microdermabrasie lotion, vervolgend reiniging met het apparaat zelf, het huid wordt kalmerend met een microdermabrasie masker, sluiten deze gezichtsbehandeling af met een microdermabrasie dagverzorging product.

  • Een microdermabrasie  behandeling  kost € 59,50
  • Minikuur van 3 behandelingen kost € 159,50
  • Minikuur van 6 behandelingen kost € 295,50