SPA Clear gezichtsbehandeling

SPA - Clear behandeling

SPA Clear gezichtsbehandeling

Spa Clear is een behandeling voor de onzuivere en/of acne huid. Er wordt gewerkt met Salicylzuur en Benzoyl Peroxide waar nodig, dat kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie wordt gereduceerd deer de behandeling met organic Jojoba olie.

Waarvan bestaat het behandeling uit:

De huid wordt gereinigd met een reinigsmelk Clear Skin Cleanser van SPA met 8% Benzoyl Peroxide die irriteert de huid niet zoals normale Benzoyl Peroxide. Benzoyl Peroxide is ontwikkeld om diepliggende puitjes en (warmvoelende) roodheid te verminderen.

Pure toner, bestaande uit huidherstellende aloë vera en glycolzuur

Voor een effectieve verheldering van de huid wordt een Enzymatische peeling gebruiken, die bevat fruitenzymen, citrusolie en verzorgende plantenoliën. Enzymatische peeling lost dode huidcellen op zonder synthetische ingrediënten, waardoor een glanzende en frisse teint direct zichtbaar wordt zonder de huidbarrière aan te tasten.

Na de Pre-Peel Solution het Salicylic Acid Peel op onzuiverheden wordt aangebracht. De Salicylis Acid peeling wordt het name gebruikt voor het behandelen van een onzuivere huid met puitjes en/of mee-eters. Salicylic is een vet-oplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verweken en op te lossen. De peeling wordt met een Neutralizer Lotion verwijderd

De huid uitreinigen

Een Detox Clay Mask is een revolutionair masker, gemaakt van Australische beige klei. Het Detox Clay Mask van een mousse textuur bevat Shea Butter en verschillende plantenoliën. Het kleimasker is romig, zacht en droogt niet uit. Bevat ook het hyaluronzuur, vatamine C en E en verhelderend zoethoutwortel-extract.

Verzorging: Met een speciale, organic gecertificeerde Jojoba Oil Elixir die gelijk aan de structuur van huideigen talg. Hierdoor wordt de talgproductie in balans gebracht en de talgaanmaak gereguleerd. Met een Clear Skin Cream die tast de lipbalans van de huid niet aan, waardoor deze crème ook gebruikt kan worden bij een gecombineerde of droge huid welke last heeft van puistjes, roodheid en onzuiverheden.

Bij afsluiting van het behandeling wordt gebruikt beschermende SPF – 50+ crème met UV A en UV B filter.