SPA Men gezichtsbehandeling

De mannenhuid heeft grotere poriën, is vetter en vatbaarder voor onzuiverheden en acne. Mannen hebben meer talgklieren en daarom meer poriën. Daarom heeft Salonnepro speciaal voor mannen een behandeling samengesteld.

Het gezichtsbehandeling SPA Men begint met Purifying Wash Gel. De Gel heeft met een tweevoudige werking. De fijne, ronde scrub beads geven een lichte exfoliatie, om poriën open en schoon te houden. De beads zijn afkomstig van jojoba. Salonnepro gebruikt geen micro-plastics en geen sulfaten. De huid wordt perfect in balans gebracht en ziet er glad en fris uit.

Vervolgens met een Gentle Fruit Scrub polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen van de huid. De Gentle Fruit Scrub bevat verschillende fruitzuren zoals melkzuur (lactic acid) en salicylzuur. De scrub is geformuleerd met Shea (karité) boter en een fijne, ronde puimsteenkorrel zonder scherpe kantjes. Romige mangoboter en avocadoboter zorgen ervoor dat de huid soepel en verzorgt blijft. Stimuleert de doorbloeding van een verdikte hoornlaag of rokershuid. Geschikt voor de droge/rijpere huid, mannenhuid, rokershuid, verhoorning, milia, hyperpigmentatie, of een doffe/vale huid.

Het Detox Clay Mask is een revolutionair masker, gemaakt van Australische beige klei. Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse textuur krijgt. Het kleimasker is romig, zacht en droogt niet in. Bevat hyaluronzuur, vitamine C en E en verhelderend zoethoutwortel-extract. Zuiverend, ontgiftend, verzorgend, voedend en verhelderend, een echt huidverbeterend masker.

Verder wordt uw huid uitreinigen.

Voor het gezichtsmassage met een Dry Skin Rescue Massageserum, wordt uw huid met een Collagen Serum verzorgt.

Na massage krijgt u een rijk en romig vochtherstellend Moisturizing Mask, speciaal ontwikkeld voor de droge/vochtarme huid. Herstelt de vochtlipiden balans waardoor de huid er soepeler en gladder uitziet. Bevat verschillende plantaardige boters en oliën, rijk aan vitaminen en antioxidanten. Bevat macadamia-olie, een lichtgewicht olie welke rijk is aan vitamine Een essentiële vetzuren. De huid voelt comfortabel aan en tekenen van uitdroging zijn verdwenen.

Als afsluiten krijgt u een dag verzorging die is afgestemd op uw huidtype.

SPA Men