SPA Oxygen gezichtsbehandeling

De SPA Oxygen behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken. Er wordt gewerkt met Glycolzuur om hyperpigmentatie en huidkleuringen tijdens de behandeling op te helderen.

Reinigen met een verfrissende AHA Cleansing Gel met verschillende fritzuren, waaronder glycolzuur en melkzuur (lactic acid)

Vervolgens wordt het Pure toner, bestaande uit huidherstellende alo√ę vera en glycolzuur

Het is een prettige korte massage voor om polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen met een Gentle Fruit Scrub die bevat verschillende fruitzuren zoals melkzuur en salicylzuur.

Met de volgende stap na een Pre Peel Solution wordt een Glycolic Acid ( 0%, 20% of 50%) aangebracht. De peeling werkt tegen hyperpigmentatie, fijne lijntjes, verhelderen van de teint, licht verhoorde huid. Daarna de peeling wordt met een Neutralizer Lotion verwijderd.

Als afsluiting van behandeling krijgt u een BioCellulose Oxygen Masker die gedrenkt in een zuurstofrijk en ontgiftend serum. Het zorgt voor een echte zuurstof boost in de huid en versterkt gelijktijdig de barrièrefunctie. Bevat een actief extract van Nasturtium bloem, wat het ontstaan van vrije radicalen en schade aan de huidmatrix beperkt. Het ontgiftende Groene thee-extract kalmeert de huid, terwijl het Moringa extract vol zit met antioxidanten en vitamine C.

Nabehandeling verzorging:

Brightening Serum die verheldert huidverkleuringen en de algehele complexie, waardoor de huid een meer effen en stralend uiterlijk krijgt.

Een delicate, zachte Radiance Day Cream met Vitamine C en E voor gladstrijkend, verhelderend en hertstelt de vochtbalans.

Een beschermende SPF-50+ met UV A en UW B filter