SPA Sensitive gezichtsbehandeling

De SPA Sensitive gezichtsbehandeling is een behandeling voor de gevoelige huid van ca. 55 minuten. Bij SPA Sensitive behandeling er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele rosacea of couperose.

De gebruikte producten voor een SPA – Sensitive gezichtsbehandeling zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Tijdens behandeling u krijgt:

Een reiniging met een zeer zachte Gentle Face Wash wasgel met aloë vera op basis van plantaardige werkstoffen. De wasgel is sulfaatvrij en bevat geen parfum.

Een Enzymatic Peeling met fruitenzymen, citrusolie en verzorgende plantenoliën. De Enzymatic Peeling lost dode huidcellen op zonder synthetische ingrediënten, waardoor een glanzende en frisse teint direct zichtbaar wordt zonder de huidbarrière aan te tasten.

De huid wordt gereinigd

Een rijk en romig vochtherstellende Moisturizing Mask, die speciaal ontwikkeld voor droge/vochtarme huid. De Moisturizing Mask herstelt de vochtlipiden balans waardoor de huid er soepeler en gladder uitziet.

Een Intens hydraterende Hyaluronic Toner met hyaluronzuur en een vitaminecomplex. Met Hyaluronic Toner wordt optimale hydratatie in beide huidlagen bereikt, de huid wordt merkbaar gladder, zachter en meer gehydrateerd.

Het wordt verzorgt:

Met een zeer geconcentreerde Vitamin Serum voor de huid die uit balans is een welke een energie en vitamine boost kan gebruiken.

Met een intens hydraterende Intense Moisturizing Day Cream met vitamine C en E. Of met een Kalmerende en versterkende Skin Perfect Day Cream voor roodheid en gevoeligheid tegengaat.