7 augustus 2017

Online afspraak maken

Hier kunt u uw afspraak online inplannen, maar voor het eerst goed nalezen.

Salon vanaf 18 mei 2020 weer open. 

Jullie  zijn weer van harte welkom bij beauty salon Eleganza!


Corona Regels: Door de maatregelen van RIVM en ANBOS moet ik een aantal regels opstellen.

Kom alstublieft op tijd op uw afspraak, niet eerder en niet later.   Dit is noodzakelijk om op een veilige manier te  kunnen werken. Het is voorkomt dat u moet niet wachten in de wachtruimte .

Bij de ingang kunt uw handen desinfecteren met hand desinfectie middelen, deze zal voor u klaarstaan bij de ingang.   Ook bij de aanvang in behandel ruimte kunt u uw handen nog mals te wassen voor extra hygiëne. 

Tijdens de behandeling zal ik ten alle tijden een mondkapje dragen. Uiteraard mag u ook een mondkapje dragen als u dat wenst. Wilt u wel een mondkapje, maar heeft u geen  eigen, dan kunt u ook een mondkapje van mij krijgen. Hiervoor zullen wel extra kosten in rekening gebracht      worden van ongeveer  €1,50 (Graag uw begrip hiervoor, de mondkapjes zijn schaars vandaag de dag en de   inkoopprijs is belachelijk hoog).

De prijzen voor behandelingen blijven voorlopig het zelfde als voor de quarantaine.


Belangrijk!  Blijf alstublieft thuis zelfs bij milde symptomen zoals keelpijn, hoesten, niezen en verhoging, zelfs zonder korts!

Blijf ook thuis als uw huisgenoten bovengenoemde symptomen ervaren. U kunt in deze gevallen uw afspraak  kosteloos afzeggen (dat kunt u alleen maar 1 keer gebruiken). Heeft u last van hooikorts, dan mag u wel naar de afspraak komen enkel wanneer u zeker weet dat de klachten  door ooikorts komen. Bij twijfel, blijf alstublieft thuis! 

Ik verzoek u de bovengenoemde redenen niet als excuus te gebruiken. In deze tijden zijn wij allen aangewezen  op elkaars eerlijkheid en vertrouwen, laten we daarom goed voor elkaar zorgen!

Kom naar de afspraak alleen! Het is niet toegestaan om met kinderen (met uitzondering van baby’s en enkel  wanneer u geen oppas kunt vinden), partner, vrienden, oma, opa of anderen mee te nemen naar de afspraak. Andere personen zullen in dat geval buiten moeten wachten.

Op advies van RIVM moeten voortaan wegwerp handdoeken of papier rollen gebruikt worden voor het  afdekken van behandel stoel e.d.. Het kan daarom zijn dat deze producten bij de groothandels snel uitverkocht       zullen zijn en (tijdelijk) niet leverbaar zullen zijn. Uiteraard ga ik mijn best doen om deze producten te verkrijgen,  maar het kan ook zijn dat ik mijn gewone handdoeken moet gebruiken (uiteraard zorg ik dat deze, zoals altijd,  goed schoon zijn!). Mocht u het prettiger vinden om eigen handdoek mee te nemen, bent u welkom om dat  te doen. Houd er rekening mee dat er mogelijk wax of andere producten op uw handdoek kunnen komen.

Ik begrijp dat iedereen weer toe is een uitje en een ontspannende behandeling, maar houd je alsjeblieft aan de  bovengenoemde afspraken. Ik hoop op jullie begrip en medewerking, want ik heb jullie en mijn werk ook  ontzettend gemist  en kijk ernaar uit om jullie weer te mogen verwennen!

 Stay safe!

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DUS NIET LANGSKOMEN.

Voor om een cadeaubon of product te kopen eerst mij even bellen, appen of e-mailen.

Let op: de afspraak is pas definitief nadat u ook een bevestiging e-mail hebt ontvangen. Controleer ook uw spambox. Indien u deze mail niet hebt ontvangen, neem contact op met de salon per e-mail: eleganza.bc@gmail.com of WhatsApp: 0614596143. 1 dag voor de geplande afspraak krijgt u een herinnering e-mail. Deze e-mail is een service van Beauty salon Eleganza, de mail kan natuurlijk in de spam box komen of u niet bereiken als uw mailbox vol zit of er kan een storing zijn. Aan deze e-mail service kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarom u blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw geplande afspraak. Als uw afspraak niet door gaan dan hoor ik dat graag minimaal 48 uur van te voren. Indien u de gemaakte afspraak niet tijdig afzegt, kan ik de besproken behandeling in rekening brengen. Uiteraard heb ik alle begrip voor plotselinge en onvoorziene omstandigheden. Het adres is van de salon is Hertzstraat 36, 2316 DH Leiden.

Beauty salon Eleganza