Afspraak maken

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DUS NIET LANGSKOMEN.

U kunt uw afspraak hieronder online inplannen of per WhatsApp +31 (0) 614596143. In het geval via WhatsApp graag in uw bericht het gewenste behandeling (behandelingen) en voorkeur van dagen en tijdstype volgens werktijden van het salon aantonen.

Boek nu!

Kom alstublieft op tijd op uw afspraak, niet later en niet eerder.

Let op: uw afspraak is pas definitief nadat u ook een bevestigings- WhaspApp of  e-mail hebt ontvangen. Controleer ook uw spambox.

Betalen: met betalingsverzoek linkje of in contanten. 

 

1 dag voor de geplande afspraak krijgt u een herinnering  WhatsApp,  sms of e-mail. Deze herrienering is een service van Beauty salon Eleganza, aan deze e-mail service kunnen dan ook geen rechten worden ontleend, daarom blijft u zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw geplande afspraak.

Als uw afspraak niet door gaan dan hoor ik dat graag minimaal 48 uur van te voren. Indien u de gemaakte afspraak niet tijdig afzegt, kan ik de besproken behandeling in rekening brengen. Uiteraard heb ik alle begrip voor plotselinge en onvoorziene omstandigheden.

Het adres van het salon is Hertzstraat 36, 2316 DH Leiden. 

Kom alstublieft op tijd op uw afspraak, niet eerder en niet later. Bij de ingang kunt uw handen desinfecteren met hand desinfectie middelen, deze zal voor u klaarstaan bij de ingang. Ook bij de aanvang in behandel ruimte kunt u uw handen nog mals te wassen voor extra hygiëne.

Belangrijk! Blijf alstublieft thuis zelfs bij milde symptomen zoals keelpijn, hoesten, niezen en verhoging.

Kom alleen naar uw afspraak alstublieft!