7 augustus 2017

Afspraak maken

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK, DUS NIET LANGSKOMEN.

U kunt uw afspraak bij voorkeur per WhatsApp +31 (0) 614596143, het mag ook per e-mail: elegana.bc@gmail.com. Graag in uw bericht het gewenste behandeling (behandelingen) en voorkeur van dagen en tijdstype volgens werktijden van het salon aantonen.

De werktijden zijn:

Maandag van 13.30 – 20.45,    Woensdag 9.30 – 20.45,    Vrijdag 9.30 – 17.45,    Zaterdag 10.30 – 15.30

Dinsdag, Donderdag, Zondag – gesloten

Kom alstublieft op tijd op uw afspraak, niet later en niet eerder.

Let op: uw afspraak is pas definitief nadat u ook een bevestigings- WhaspApp of  e-mail hebt ontvangen. Controleer ook uw spambox.

1 dag voor de geplande afspraak krijgt u een herinnering  WhatsApp,  sms of e-mail. Deze herrienering is een service van Beauty salon Eleganza, aan deze e-mail service kunnen dan ook geen rechten worden ontleend, daarom blijft u zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw geplande afspraak.

Als uw afspraak niet door gaan dan hoor ik dat graag minimaal 48 uur van te voren. Indien u de gemaakte afspraak niet tijdig afzegt, kan ik de besproken behandeling in rekening brengen. Uiteraard heb ik alle begrip voor plotselinge en onvoorziene omstandigheden.

Het adres van het salon is Hertzstraat 36, 2316 DH Leiden. 

Corona Regels: Door de maatregelen van RIVM en ANBOS moet ik een aantal regels opstellen:

Kom alstublieft op tijd op uw afspraak, niet eerder en niet later. Dit is noodzakelijk om op een veilige manier te kunnen werken. Het is voorkomt dat u moet niet wachten in de wachtruimte.

Bij de ingang kunt uw handen desinfecteren met hand desinfectie middelen, deze zal voor u klaarstaan bij de ingang. Ook bij de aanvang in behandel ruimte kunt u uw handen nog mals te wassen voor extra hygiëne.

Tijdens de behandeling zal ik ten alle tijden een mondkapje dragen. Uiteraard mag u ook een mondkapje dragen als u dat wenst. Wilt u wel een mondkapje, maar heeft u geen eigen, dan kunt u ook een mondkapje van mij krijgen. Hiervoor zullen wel extra kosten in rekening gebracht.

Belangrijk! Blijf alstublieft thuis zelfs bij milde symptomen zoals keelpijn, hoesten, niezen en verhoging, zelfs zonder korts!

Blijf ook thuis als uw huisgenoten bovengenoemde symptomen ervaren. U kunt in deze gevallen uw afspraak kosteloos afzeggen (dat kunt u alleen maar 1 keer gebruiken). Heeft u last van hooikorts, dan mag u wel naar de afspraak komen enkel wanneer u zeker weet dat de klachten door hooikorts komen. Bij twijfel, blijf alstublieft thuis!

Ik verzoek u de bovengenoemde redenen niet als excuus te gebruiken. In deze tijden zijn wij allen aangewezen op elkaars eerlijkheid en vertrouwen, laten we daarom goed voor elkaar zorgen!

Kom naar de afspraak alleen! Het is niet toegestaan om met kinderen (met uitzondering van baby’s en enkel wanneer u geen oppas kunt vinden), partner, vrienden, oma, opa of anderen mee te nemen naar de afspraak. Andere personen zullen in dat geval buiten moeten wachten.

 

Beauty salon Eleganza