MEMBERSHIP

Met Membership actie betaald u uw schoonheidsbehandelingen een jaar vooruit en krijgt u gedurende het hele jaar kortingen.

Er zijn twee soorten Memberships:

Silver Membership:

U betaalt €500 en krijgt gedurende het periode dat u de €500 verbruikt korting ter waarde van 10% procent op alle behandelingen. Als de vooruitbetaalde €500 op is, blijft u 5% korting ontvangen op alle behandelingen gedurende resterende periode van het jaar. Naast de bovengenoemde kortingen ontvangt u als Silver Member gedurende het hele jaar 5% korting op alle producten bij Beauty salon Eleganza

Golden Membership:

U betaalt €1000 en krijgt gedurende het periode dat u de €1000 verbruikt korting ter waarde van 15% procent op alle behandelingen. Als de vooruitbetaalde €1000 op is, blijft u 5% korting ontvangen op alle behandelingen gedurende resterende periode van het jaar. Naast de bovengenoemde kortingen ontvangt u als Golden Member gedurende het hele jaar 5% korting op alle producten bij Beauty salon Eleganza

Waarom een membership afsluiten?

– U kunt ultiem genieten van uw behandelingen omdat u niet meer hoeft na te denken over het afrekenen voor of na u behandelingen.
– U ontvangt korting op alle behandelingen en producten.
– U kunt alle behandelingen uitproberen tegen een gereduceerde prijs, zo kunt u kijken wat wel en niet bij u past.
– Het is vele malen voordeliger dan losse behandelingen betalen.

Waarom kiezen voor Beauty salon Eleganza?

– Alle behandelingen worden uitgevoerd door een professional met jarenlange ervaring.
– Resultaat gegarandeerd bij elke procedure.
– U krijgt altijd persoonlijke aandacht.
– Altijd tegen gunstige prijzen.

Voorwaarden Memberships:

– Memberships zijn geldig gedurende een kalenderjaar. Voorbeeld: als u een membership afsluit per 1 juli 2021 dan is het geldig t/m 30 juni 2022.
– Als het bedrag dat u vooruitbetaald op is dan blijft u korting ontvangen gedurende resterende membership tijd zoals hierboven beschreven.
– Als u het vooruitbetaalde bedrag van uw membership niet opmaakt binnen een jaar kunt u het bedrag alsnog gebruiken buiten uw membership periode voor alle behandelingen, zonder bovengenoemde kortingen.
– Als u het membership vroegtijdig wilt opzeggen dan ontvangt u resterende bedrag terug. De kortingen die u tot de opzegging had gekregen worden afgetrokken van uw resterende bedrag.

Membership kopen: 

Wilt u lidmaatschap kopen Gefeliciteerd met u besluit om membership te worden van Beauty salon Eleganza, u kon geen beter besluit nemen.

Bent u al klant van de salon,  dan kunt u bij de eerst volgende afspraak de membership aanschaffen,  dan profiteert u ook van de kortingen vanaf dat moment.

Bent u nog geen klant van de salon,  maar heeft u besloten een membership aan te schaffen,  dan kunt online, per WhatsApp of per e-mail een afspraak maken voor behandelingen die u nodig heeft.  U kunt tijdens uw afspraak de membership aanschaffen,  dan profiteert u ook van de kortingen vanaf dat moment.