Over Eleganza:

Eleganza – elegantie, sierlijkheid, netheid, gratie, fijnheid. Dit alles wil ik aan mijn klanten geven. Ik sta iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier. Jullie zijn allemaal mooi. En mijn doel is om uw schoonheid te stralen en niet uw individueel verpest.

Alle aangeboden behandelingen in mijn beauty salon zijn niet alleen gebaseerd op kennis en ervaring, maar het komen uit mijn hart en ziel. Ik altijd staan voor u klaar om uw een prettige en fijne ervaring te geven bij elke behandeling, zelfs de minder plezierige. Ik streeft naar kwaliteit, maar ook naar uw tevredenheid.

Het is belangrijk voor mij als beauty specialist dat u zicht thuis voelt bij mij Beautysalon  Eleganza. Dat elke behandeling in een comfortabele, betrouwbare en huiselijke omgeving plaatsvindt. Ik hoop dat als u behoefte hebt aan een beauty ervaring of een ontspanningsbehandeling of dat u een ervaring cadeau wilt geven, dat u dan aan Eleganza denkt.

Eleganza biedt u professionele en kwalitatieve behandelingen in een gezellige, gemoedelijke sfeer in centrum Leiden. Ik heb mijn beroeping gevonden en sta daarom iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier!

Om ‘up to date te blijven’ volg ik de laatste trends en scholen regelmatig bij.  Wat voor u betekent dat ik regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden of mijn kennis nóg meer kunnen vergroten.

In mijn Beautysalon Eleganza kunt u terecht  voor body contouring, ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, anti-age, (definitieve) ontharing en veel meer. Ik sta altijd voor u klaar met een passend advies.

Over mij zelf:

Mijn naam is Irina. In 2002 kwam ik naar Nederland. In mijn land had ik een andere beroep. Eerst studeerde ik af in een technisch hbo school, daarna ben ik een accountant geworden. Maar ik ben altijd geinteresseerd geweest is de schoonheidsbranche. Dus toen ik naar Nederland kwam besloot is dat dit is een kans om niet allen het land te veranderen, maar ook het beroep. Ik heb helemaal geen spijt van.

Ik zie u graag tegemoet in mijn schoonheidssalon Eleganza.