Ontharen en Brazilian wax

Ontharen en Brazilian wax met hars of wax is het weghalen van ongewenste haar door er warme of koude hars of wax op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Het voordeel van ontharen en Brazilian wax met harsen of waxing ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel uit hun haarzakjes verwijderd worden. Na gemiddeld twee tot veer weken van ontharen en/of Brazilian wax met hars of wax komen de haartjes weer terug, bij regelmatige behandeling worden de haartjes zachter en dunner, en groeien zijn langzamer.

Er bestaat meerdere soorten hars, softwax en hardwax voor om lichaam ontharen en Brazilian wax. De hardwax ook wel filmhars genoemd. Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Hardwax wordt zelf hard en wordt verwijderd zonder strip. Softwax en filmhars worden gebruikt voor om het ontharen van de grotere lichaamsdelen terwijl hardwax wordt gebruikt voor de gevoelige lichaamsdelen zoals de bikinilijn, Brazilian wax, de oksels en het gelaat.

Voor bikini of full brazilian, oksels en gezicht gebruiken wij alleen Hardwax, dus zonder strips. In onze salon gebruiken wij de beste producten van LYCON en PINK COSMETICS – PINK Next Generation Wax.

De zeer effectieve Next Generation Wax maakt waxen sneller, grondiger en zachter dan ooit. Premium waxen op het gezicht, oksels en intieme zone vanaf een haarlengte van 1 mm. Zacht voor de huid dankzij de lage aanbrengtemperatuur en hypoallergene samenstelling. De huid wordt optimaal beschermd en verzorgd door de samenstelling van waardevolle oliën in de wax en de bijbehorende PINK PreCare Oil. Geschikt voor waxen van het gezicht inclusief wenkbrauwen, bovenlip, neus, oren, en nek maar ook voor oksels, bikinizone en het hele genitale gebied.

Voor bikini of full Brazilian, oksels en gezicht gebruiken wij alleen Hardwax zonder strips.

Deze premium wax verwijdert zelfs de kortste haren vanaf 1 mm lengte zeer snel, gemakkelijk en grondig. Dankzij de hoge elasticiteit blijft Next Generation Wax onbeperkt flexibel en breekt het niet op de huid.

De waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de wax onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Al na het1e behandeling van ontharen en Brazilian wax met hars of wax blijft het resultaat ongeveer 2 tot 4 weken, afhankelijk van de persoonlijke haargroei-snelheid. In de meeste gevallen is de haargroei minimaal in de eerste tot 2e week niet voelbaar. In de 3e of 4e week zullen de eerste haartjes weer voelbaar zijn. Warmte stimuleert de haargroei, daarom in de zomer periode haren gaat groeien wat sneller dan in de winter. Door regelmatig ontharen en Brazilian wax met hars of wax  zal de tijd tussen harsbehandelingen op den duur langer worden. Regelmatig ontharen zal zorgen voor een verminderde haargroei. Een haargroeiremmer zorgt ook voor een verminderde haargroei en een zekere traagheid in de groeisnelheid.

Brazilian wax

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun bikinilijn bij te laten werken of de gehele schaamstreek te laten behandelen. Een speciale formule van Pink Next Generation Wax ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere adhesie op weerbarstig haar.
De Pink Next Generation Wax heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficiënte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en minder broos is. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. De Pink Next Generation Wax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten.

Bijna pijnloos ontharing methode voor een gladde en perfecte huid. Waxing is hot!

Voor de behandeling:

Gebruik geen bodylotion, bodyolie of douchecrème op olie basis zo als Dove op de dag van de behandeling.
Laat je ook je oksels harsen, gebruik dan ook geen deodorant op deze dag.

Na behandeling:

Ondanks we niet kunnen voorspellen of garanderen of iemand een reactie krijgt van de behandeling, hebben de meeste klanten niet meer dan wat roodheid, gevoeligheid na een behandeling. Haren kunnen tijdens de behandeling afbreken, waardoor sommige haren sneller uitgroeien dan andere.

Vermijd direct na de behandeling de zon, gebruik in elk geval een sunblock: net geharste lichaamsdelen zijn gevoelig voor hyperpigmentatie of irritaties wanneer zij in aanraking komen met zonlicht.
Vermijd overmatige transpiratie (door zwaar werk of sporten)
Vermijd 24 – 48 uur de zon, zonnebank, sauna, stoomcabines en whirlpools.
Neem geen warme douche.
Gebruik eventueel een paar dagen na de behandeling een bad- of douchecrème voor een gevoelige huid. Gebruik geen exfoliante producten (huidschilferend) (zoals AHA’s, scrubs) en loofa’s tot tenminste 48 uur voor en na behandeling. Om ingegroeide haren en ontstekinkjes te voorkomen draag je liever geen strakke synthetische kleding.
Regelmatig wax ontharen methode helpt de huid te wennen aan deze behandeling en minimaliseert irritaties.

Ingegroeide haren?

Hier hebben wij een aantal types om ingegroeide haren tegen te gaan:
Body lotions verzachten de huid en stoppen de jeuk, helpt ingegroeide haren tegen te gaan.
Scrubben van de huid (bikinilijn en schaamstreek voorzichtig!)

Full Brazilian (€ 45 ) + Oksels (€ 25) = Samen voor € 60
Full Brazilian (€ 45) + Oksels (€ 25) + Hele benen (€ 45) = Samen voor € 90

prijzen ontharen vrouwen 
Bovenlip€ 15,00
Kin€ 17,50
Hele gezicht incl. wenkbrauwen€ 38,00
Oksels€ 25
Boven of onder/hele armen€ 25,-/€40,-
Boven of onder/hele benen€ 30,-/€45,-
Bikinilijn/Bikini stringlijn€ 30,/€40,-
Full Brazilian wax€ 45,-
Hele benen, oksels en brazilian€ 90,-

Prijzen voor andere zones in overleg, regelmatige klanten altijd met korting!

Bij ons is niet mogelijk om te ontharen van de schaamstreek van mannen.