Peelings aanbieding!

Weer een goed moment voor huid van het gezicht- en lichaam verzorgen. Naast verschillende behandelingen zijn de peelings een van de beste methoden op de kwaliteit van de huid te verbeteren en de jeugdigheid te verlengen. In mijn salon kan ik jullie verschillende peelings aanbieden voor verschillende huidproblemen, voor alle huidtypen. 

In mijn beautysalon heb ik:

4 soorten van FRUIT ACID

– Glycolic Acid Peel – werkt voor hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur, oppervlakkige littekentjes, verhelderen en egaliseren van de teint, sterk verhoornde huid.

– Lactic Acid Peel – geschikt voor vochtarme huid en bindt vocht in de huidcellen, pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorg voor een prachtige GLOW.

– Salocylic Acid Peel – wordt met name gebruikt voor het behandelen van een onzuivere huid met puistjes en/of mee-eters, is een vetoplosser, waardoor het tot in de poriën kan doordringen om zo talgvet en onzuiverheden te verwerken en op te lossen.

– Sensitive Peel – geschikt voor dunne en gevoelige huidtypen, pakt lichte hyperpigmentatie aan en zorgt voor een gladdere en fijnere huidtextuur. 

BIO PEEL

Is een kruidenpeeling werkt voor algehele huidverbetering, huidherstel, herstel bij (uitgebluste) puitjes, onderhuidse (talg) buitjes, gladder huidoppervlak, intensieve ontgifting, verwijderen van dode huidcellen, egalere teint, fijnere porien.

MICRODERMABRASIE

het is een massage met een vacuüm handstuk en hele fijne kristallen werkt voor verstopte poriën, onzuiverheden, acne, verwijderd de dode huidcellen, pigmentstoringen, egaliseert de huidskleur, verminderd donkere kringen en verslappingen, maakt door de zon beschadigde huid beter, stimuleert de werking van fibroblasten, bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels, verbetert de bloedcirculatie, voorkomt en verwijderd fijne rimpels, voorkomt en vermindert diepe mimische rimpels, werkt als huidverjonging, voorkomt en vermindert cellulitis en striae.

Het is natuurlijk een beetje moeilijk om te beslissen welke peeling het beste bij u past. Daarom geef ik u graag een advies bij deze keuze. 

De alle peelings kan zeker eenmalig toegepast worden om de huid een boost te geven. Maar om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.

Daarom heb ik een geweldige aanbieding voor jullie ontwikkeld.

Hoe werkt het aanbieding:

1. U maakt een afspraak voor een intake (die is helemaal gratis en zonder verplichtingen) of gelijk voor een behandeling.

2. U komt op uw afspraak en na een huidanalyse en een korte gesprek, beslissen wij samen uw behandelplan.

3. U betaalt vooraf voor 5 behandelingen.

4. U krijgt de 6e behandeling helemaal gratis!

Deze aanbieding geldig als u voor 30 november 2021 hem aanschaft! U hebt t/m 30 april 2022 tijd om al 6 behandelingen te doen. Er moeten 2 tot 4 weken tussen de behandelingen zitten. 

Sorry, no services matched your criteria.

Follow Us On
× Hoe kan ik je helpen?